PSRPG

PSRPG!

Nie jesteś zalogowany na forum.

#1 2018-10-09 21:44:02

ShadowING
Użytkownik
Liczba postów: 7
WindowsFirefox 62.0

* * Rekrutacja do akademii SAMC * *

PstfOac.jpg

Rekrutacja do akademii SAMC!!!

Wymagania:

- minimum 13 lat

- minimum 400 min przegranych na serwerze

- posiadanie sprawnego mikrofonu

- komunikator Discord

- zapoznanie się z regulaminem

Wzór podania:

Imię:

Nick z serwera:

SID:

Czas przegrany na serwerze:

Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):

Posiadasz discorda?: Tak/Nie

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie

Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę :

Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:

• Dzień powszechny:

• Weekend i święta:

Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]:

Znajomość RP w skali (0/10):

Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:

Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać):

Ja [Twój nick] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.

Wszystkim kandydatom życzymy powodzenia!!

Rekrutacja do czwartku 2018-10-11 do godziny 21:30!!!

Ostatnio edytowany przez ShadowING (2018-10-09 21:49:56)

#2 2018-10-09 21:54:51

EinfachFischi
Użytkownik
Liczba postów: 4
Windows 8.1Chrome 69.0.3497.100

Odp: * * Rekrutacja do akademii SAMC * *

Imię: Alan

Nick z serwera: EinfachFischi.

SID: 885

Czas przegrany na serwerze: 2292

Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): TSA - byłą to funkcja transportu czyli przewożenie graczy z punktu do punktu.

Posiadasz discorda?: Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak

Dysleksja/Dysgrafia?: Nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : w dni powszednie - od 3 do 5 godz. W weekend - do 5 do 7 godz.

Dzień powszechny: 4 - 6

Weekend i święta: 7 - 9

Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]: 

Znajomość RP w skali (0/10): 9,5/10

Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:

Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać):

Ja EinfachFischi. potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.

Wiadomość dodana po 16 min 08 s:
Imię: Alan

Nick z serwera: EinfachFischi.

SID: 885

Czas przegrany na serwerze: 2292

Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): TSA - byłą to funkcja transportu czyli przewożenie graczy z punktu do punktu.

Posiadasz discorda?: Tak

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : w dni powszednie - od 3 do 5 godz. W weekend - do 5 do 7 godz.

Dzień powszechny: 4 - 6

Weekend i święta: 7 - 9

Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]:  Cześć tak jak wyżej wspomniałem mam na imię Alan i aktualnie mam 13 lat. Chciałbym byc w SAMC ponieważ lubię pomagać innym w różnych sytuacjach. Lubię grać w MTA, piłkę nożną, ręczną i koszykowkę.

Znajomość RP w skali (0/10): 9,5/10

Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Widze ze Frakcja ma mało członków I Widze ze niektórzy nie za dużo potrafią bardzo
rzadko jest ktoś na służbie . Lubię pomagac ludziom jak potrzebują jakieś pomocy .Postanowiłęm sobie cel dojscia do SAMC i będe do niego dążyć.

Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Zasługuje na to stanowisko ponieważ uwielbiam Służby Mundurowe i Bardzo lubię odgrywać RP.

Ja EinfachFischi. potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.

Ostatnio edytowany przez EinfachFischi (2018-10-09 21:57:24)

#3 2018-10-10 19:51:53

Guciowsky
Użytkownik
Liczba postów: 1
Windows 7Chrome 69.0.3497.100

Imię: Wiktor

Nick z serwera: Guciowsky

SID: 789

Czas przegrany na serwerze: 465min

Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): niestety nie

Posiadasz discorda?: Tak/Nie Tak

Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie Tak

Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie Nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : 1.5h

Ile średnio spędzasz czasu na serwerze: około 2h

Dzień powszechny: conajmniej 5 razy w tygodniu

Weekend i święta: Tak

Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]: Lubię grać na serwerach RP. Niestety pierwszy raz bym grał na służbie ratowniczej. Interesuje się grami typu symulacyjne i rp. Byłaby to dla mnie przygoda grać służbą ratowniczą na tym serwerze. Ogólnie byłbym ucieszony gdybyście mnie przyjęli.

Znajomość RP w skali (0/10): 6/10

Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Interesuje się ratownictwem. To byłaby przygoda dla mnie.

Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Nie mówie że akurat zasługuje, ponieważ to wy zadecydujecie.

Ja [Guciowsky] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.

#4 2018-10-11 21:30:05

ShadowING
Użytkownik
Liczba postów: 7
WindowsFirefox 62.0

Rekrutacja przedłużona do piątku 2018-10-12 do godziny 21:30!!!!

Zapraszamy do pisania podań, zapewniamy, że nawet osoby z całkowitym brakiem doświadczenia mają szanse!

#5 2018-10-12 21:03:33

Adikoo
Użytkownik
Liczba postów: 2
WindowsOpera 56.0.3051.40

Imię: Adrian

Nick z serwera: Adikoo

SID: 1306

Czas przegrany na serwerze: 20 (Minuty nie grają roli)

Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): Byłem  we wszystkich na fullRP.

Posiadasz discorda?: Nie

Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : Jak będę miał ochotę to i prawie cały dzień.

Ile średnio spędzasz czasu na serwerze: Nie  wiem ile będę spędzał, 20m  na niego wbiłem.

Dzień powszechny:  po  3-6h dziennie, bo mam treningi boksu.

Weekend i święta: Zależy

Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]: Age 17, A boy who likes to spend a lot of time playing games. I am always friendly towards others, I try to help in every possible situation,I have a distance to myself and my dreams I want to achieve. I'm interesant motorization in and expensive clothes.

Znajomość RP w skali (0/10): 10/10

Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Widziałem że jest rekrutacja otwarta, a samemu tak grać to trochę nudno. Tak poznam jakieś osoby i przyjemnie pospędza się czas o ile są ogarnięte osoby. Discorda będę mógł pobrać jeśli to będzie wymagane.

Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Bo mam duże doświadczenie z  każdymi frakcjami, jestem ogarnięty i lubię odgrywać RP.

Ja Adikoo potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.

Użytkowników czytających ten temat: 0, gości: 1
[Bot] ClaudeBot

Stopka

Forum oparte na FluxBB

Darmowe Forum