PSRPG!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Rekrutacja do akademii SAMC!!!
Wymagania:
- minimum 13 lat
- minimum 400 min przegranych na serwerze
- posiadanie sprawnego mikrofonu
- komunikator Discord
- zapoznanie się z regulaminem
Wzór podania:
Imię:
Nick z serwera:
Czas przegrany na serwerze:
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):
Posiadasz discorda?: Tak/Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie
Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę :
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:
Dzień powszechny:
Weekend i święta:
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]:
Znajomość RP w skali (0/10):
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać):
Ja [Twój nick] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Wszystkim kandydatom życzymy powodzenia!!
Rekrutacja do czwartku 2018-10-11 do godziny 21:30!!!
Ostatnio edytowany przez ShadowING (2018-10-09 21:49:56)
Imię: Alan
Nick z serwera: EinfachFischi.
SID: 885
Czas przegrany na serwerze: 2292
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): TSA - byłą to funkcja transportu czyli przewożenie graczy z punktu do punktu.
Posiadasz discorda?: Tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Dysleksja/Dysgrafia?: Nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : w dni powszednie - od 3 do 5 godz. W weekend - do 5 do 7 godz.
Dzień powszechny: 4 - 6
Weekend i święta: 7 - 9
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]:
Znajomość RP w skali (0/10): 9,5/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać):
Ja EinfachFischi. potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Wiadomość dodana po 16 min 08 s:
Imię: Alan
Nick z serwera: EinfachFischi.
SID: 885
Czas przegrany na serwerze: 2292
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): TSA - byłą to funkcja transportu czyli przewożenie graczy z punktu do punktu.
Posiadasz discorda?: Tak
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : w dni powszednie - od 3 do 5 godz. W weekend - do 5 do 7 godz.
Dzień powszechny: 4 - 6
Weekend i święta: 7 - 9
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]: Cześć tak jak wyżej wspomniałem mam na imię Alan i aktualnie mam 13 lat. Chciałbym byc w SAMC ponieważ lubię pomagać innym w różnych sytuacjach. Lubię grać w MTA, piłkę nożną, ręczną i koszykowkę.
Znajomość RP w skali (0/10): 9,5/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Widze ze Frakcja ma mało członków I Widze ze niektórzy nie za dużo potrafią bardzo
rzadko jest ktoś na służbie . Lubię pomagac ludziom jak potrzebują jakieś pomocy .Postanowiłęm sobie cel dojscia do SAMC i będe do niego dążyć.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Zasługuje na to stanowisko ponieważ uwielbiam Służby Mundurowe i Bardzo lubię odgrywać RP.
Ja EinfachFischi. potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Ostatnio edytowany przez EinfachFischi (2018-10-09 21:57:24)
Imię: Wiktor
Nick z serwera: Guciowsky
SID: 789
Czas przegrany na serwerze: 465min
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): niestety nie
Posiadasz discorda?: Tak/Nie Tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie Tak
Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie Nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : 1.5h
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze: około 2h
Dzień powszechny: conajmniej 5 razy w tygodniu
Weekend i święta: Tak
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]: Lubię grać na serwerach RP. Niestety pierwszy raz bym grał na służbie ratowniczej. Interesuje się grami typu symulacyjne i rp. Byłaby to dla mnie przygoda grać służbą ratowniczą na tym serwerze. Ogólnie byłbym ucieszony gdybyście mnie przyjęli.
Znajomość RP w skali (0/10): 6/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Interesuje się ratownictwem. To byłaby przygoda dla mnie.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Nie mówie że akurat zasługuje, ponieważ to wy zadecydujecie.
Ja [Guciowsky] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Rekrutacja przedłużona do piątku 2018-10-12 do godziny 21:30!!!!
Zapraszamy do pisania podań, zapewniamy, że nawet osoby z całkowitym brakiem doświadczenia mają szanse!
Imię: Adrian
Nick z serwera: Adikoo
SID: 1306
Czas przegrany na serwerze: 20 (Minuty nie grają roli)
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): Byłem we wszystkich na fullRP.
Posiadasz discorda?: Nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : Jak będę miał ochotę to i prawie cały dzień.
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze: Nie wiem ile będę spędzał, 20m na niego wbiłem.
Dzień powszechny: po 3-6h dziennie, bo mam treningi boksu.
Weekend i święta: Zależy
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 zdań]: Age 17, A boy who likes to spend a lot of time playing games. I am always friendly towards others, I try to help in every possible situation,I have a distance to myself and my dreams I want to achieve. I'm interesant motorization in and expensive clothes.
Znajomość RP w skali (0/10): 10/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Widziałem że jest rekrutacja otwarta, a samemu tak grać to trochę nudno. Tak poznam jakieś osoby i przyjemnie pospędza się czas o ile są ogarnięte osoby. Discorda będę mógł pobrać jeśli to będzie wymagane.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (jeżeli Ci naprawdę zależy to wiesz co tu napisać): Bo mam duże doświadczenie z każdymi frakcjami, jestem ogarnięty i lubię odgrywać RP.
Ja Adikoo potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.