PSRPG!
Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wymagania:
- minimum 13 lat (dobre RP = 12 lat)
- minimum 400 min przegranych na serwerze
- posiadanie sprawnego mikrofonu
- komuniakator Discord
- zapoznanie się z regulaminem
Wzór podania:
Imię:
Nick z serwera:
Czas przegrany na serwerze:
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):
Posiadasz discorda?: Tak/Nie
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie
Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę :
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:
Dzień powszechny:
Weekend i święta:
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 rozbudowanych zdań]:
Znajomość RP w skali (0/10):
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (min. 3 zdań):
Ja [Twój nick] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Wszystkim kandydatom życzymy powodzenia!!
Rekrutacja do soboty 2018-10-06 do godziny 21:30!!!!
Imię: Mateusz
Nick z serwera: Matiaks1
SID: 310
Czas przegrany na serwerze: 5630
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): sapd i psp
Posiadasz discorda?: Tak/Nie tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie tak
Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : 4 godziny
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze: 6-8
Dzień powszechny: 7
Weekend i święta: 3
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 rozbudowanych zdań]:
Znajomość RP w skali (0/10): 8,5
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: ponieważ to jest najlepsza frakcja i mozna miec fajne rp z ratowaniem osób
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (min. 3 zdań): wiem co oznacza badanie abc itp
Ja Matiaks1 potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Imię:Maks
Nick z serwera: Mks20
SID: 353
Czas przegrany na serwerze: 4000 k minut
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): Tak SAPD oraz PSP
Posiadasz discorda?: Tak/Nie Tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie Tak
Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie Tak bardzo mała
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : 3-4 h w week 5-6
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:3-4 h w week 5-6 h
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 rozbudowanych zdań]: Mam na imię Maks Golacik i mam 13 lat. Moim hobby jest gra w MTA ,
League Of Legend , CS.GO ,Oraz w piłkę nożno [ w realu ]. Gram na pozycji napastnika oraz pomocnika w klubie LKS Zryw . Moim ulubionym daniem jest lazania [nie jestem Garfildem ]. Mieszkam na wsi i jestem pomocnym oraz milym czlowiekem.
Znajomość RP w skali (0/10): 9,5/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:Uwielbiam pogotowie i wiem że odnajde sie w frakcji SAMC . Lubię pomagac ludziom jak wymieniłęm powyżej . Postanowiłęm sobie cel dojscia do SAMC i będe do niego dążyć.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (min. 3 zdań): Jestem ogarniętym graczem i uważam że zasługuje na to stanowisko [ nie ja to oceniam ;p ]. Kocham slużby mundurowe bez nich na serwerze nie było by można odgrywać RP [nie całkowicie ]. Ponieważ mam doświadczenie w slużbach mundurowych i znam dobrze RP .
Ja Mks20 potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
minimum 13 lat (dobre RP = 12 lat)
- minimum 400 min przegranych na serwerze - nawet ponad
- posiadanie sprawnego mikrofonu - średnio,nie
- komuniakator Discord - mam
- zapoznanie się z regulaminem - tak
Wzór podania:
Imię:Agnieszka
Nick z serwera:Agnieszka
SID:1005
Czas przegrany na serwerze2500minut nadal leci
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona): Byłam na innych serwerach w samc / ratownik medyczny / Starszy lekarz
Posiadasz discorda?: Tak/Nie : tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak/Nie : Nie niestety
Dysleksja/Dysgrafia?: Tak/Nie : nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę : 5h
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:
Dzień powszechny: 4h
Weekend i święta:9h
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 rozbudowanych zdań]: Nazywam się agnieszka , mieszkam w Katowicach mam dużo kolegow , Duzo chodze ze koleżankami sobie , czasami tez idziemy sobie do sklepu na przerwie bo głodne jesteśmy , mam 15 lat Mam duzy przyjaciółek i przyjaciół raz już pomagałam dla koleżanki jak upadłą i zemdlała na lekcji bo miałą bol główy ale to nie ten temat Lubie się bawic .lLubie grac na serwerach MTA to moja jedyna gra w którą gram Mój ulubiony kolega nazywa się Kacper ma 16 lat Chodzi do mnie do klassy znamy się bardzo długo i dobrze chcodze do liceum I bardzo dobrze się bawie
Znajomość RP w skali (0/10):8/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]: Widze ze Frakcja ma mało członków I Widze ze niektórzy nie za dużo potrafią bardzo .rzadko jest ktoś na służbie . Chciała bym Troche pomoc w tym i bende często na służbie !!!!
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (min. 3 zdań): Bo dla mnie samc Jest Fajna frakcja jedna z tych lepszych Podoba mi się / umiem bardzo dużo i umiem się zgodzić ze porszazka
Ja [Agnieszka] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Wszystkim kandydatom życzymy powodzenia!!
Imię:Błażej
Nick z serwera:lolowy1
SID:373
Czas przegrany na serwerze:2431 minut
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):PSP medyk
Posiadasz discorda?: Tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Dysleksja/Dysgrafia?: Nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę :1 godzinę
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:3godziny
Dzień powszechny:4Godziny
Weekend i święta:5 godzin
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 rozbudowanych zdań]:mam na imię Błażej i mam 13 lat. chodzę do szkoły podstawowej w leszczynie szlacheckim. Chciałbym byc w SAMC ponieważ lubię pomagać innym w różnych sytuacjach. Mam charakter miły i odpowiedzialny.życzę powodzenia innym uczestnikom w rekrutacji.
Znajomość RP w skali (0/10):8
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:
SAMC ponieważ lubię pomagać innym w potrzebie.Jestem bardzo pomocny.Chciałbym być w SAMC, z góry dziękuję.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (min. 3 zdań):
Ja [Twój nick] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Imię:Damian
Nick z serwera:kubson33
SID:1069
Czas przegrany na serwerze:136(ale rośnie)
Czy byłeś zatrudniony w Służbach mundurowych (jeśli tak to w jakiej i jaka funkcja była pełniona):na innych serwerach byłem w SAMC na wszystkich rangach,SAPD,SAFD
Posiadasz discorda?: Tak
Posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Dysleksja/Dysgrafia?: nie
Ile średnio dziennie czasu będziesz mógł poświęcić na służbę :5 godzin
Ile średnio spędzasz czasu na serwerze:6 godzin
Dzień powszechny:4 godziny
Weekend i święta:6 godzin
Coś o sobie (opisz charakter itp.) [min. 5 rozbudowanych zdań]:Cześć tak jak wyżej wspomniałem mam na imię Damian i aktualnie mam 17 lat.Pochodzę z woj.Małopolskiego.Mieszkam w małej wsi nie daleko Krakowa.Moim zainteresowaniem jest sport oraz służby mundurowe.Aktualnie uczęszczam do Branżowej Szkoły zawodowej o profilu stolarza.Jestem osobą spokojną,miłą oraz Pomocną.Uwielbiam poznawać nowych i miłych osób.
Znajomość RP w skali (0/10):10/10
Dlaczego akurat SAMC [min 3 rozbudowane zdania]:Dlaczego SAMC? Ponieważ bardzo dobrze ogarniam RP i wiele razy byłem.Nie boję się zmian.Swoją pracę wykonuje starannie jak tylko mogę.Od dawna interesuję się medycyną.
Dlaczego akurat TY zasługujesz na to stanowisko? (min. 3 zdań):Myślę iż zasługuję na owe stanowisko ponieważ mam spore doświadczenie.Wiele razy byłem w tej frakcji na innych serwerach.Potrafię pracować w grupie oraz wykonywać polecenia wyższej rangi.Jestem osobą miłą oraz pomocną.Uwielbiam odgrywać RP z innymi.
Ja [kubson33] potwierdzam iż podanie które składam jest całkowicie autorskie i zawarte w nim informacje są prawdziwe.
Strony: 1